Skip to main content

Zoals elke sport, is duiken iets wat je stap voor stap en onder deskundige begeleiding moet leren.

Heb je nog nooit gedoken en ben je benieuwd of dit iets voor jou kan zijn? Kom dan gerust eens langs voor een duikinitiatie. Onze duikinstructeurs heten je tot 3 keer welkom in het zwembad voor je eerste stapjes en kennismaking binnen de wondere wereld van het duiken. Hiervoor betaal je een kleine bijdrage van 10 euro per keer. In dit bedrag is alle materiaal en verzekering inbegrepen. En als je besluit om daarna lid te worden, wordt het geld dat je hiervoor reeds betaalde afgetrokken van het lidgeld.

Heb je de duikmicrobe daarna net als ons te pakken? Dan zal je waarschijnlijk je eerste duikbrevet willen halen Onze brevetten vallen onder CMAS, een internationaal erkende federatie opgericht door de bekende Jacques-Yves Cousteau. Deze brevetten maken kwalitatief duikonderricht mogelijk volgens een niet-commercieel systeem en zijn wereldwijd erkend. We volgen bij je opleiding je eigen tempo en trainen eerst een aantal vaardigheden in het zwembad, alvorens je eerste duiken in openwater te gaan doen. Je krijgt ook een theoretische basis zodat je helemaal gerust en bekwaam onder water kan.

Heb je nog geen duikmateriaal? Geen probleem, dit kan je als beginnende duiker huren van onze club.

Wil ja na het behalen van je eerste duikbrevet nog beter en zelfstandiger leren duiken? Of had je al een brevet en ben je klaar voor de volgende stap? Of heb je reeds een ander brevet (PADI/SSI) dat je wil laten inschalen volgens CMAS? Dan helpen wij je verder. AD Pacific vzw is trots om te kunnen zeggen dat wij alle opleidingen kunnen aanbieden van 1*duiker tot en met 3* Instructeur, alsmede de nitrox-brevetten.