A.D.Pacific VZW

zondag 12 juli 2020

Laatste update31.12.2018 (06:06)

Historiek

duikers2 Welkom op de website van onze duikschool 'AD PACIFIC vzw', lid van Befos-Nelos en van de wereldorganisatie CMAS. Het feit dat jullie informatie zoeken over duiken, kunnen wij enkel toejuichen, want diepzeeduiken is een fantastische sport.

Ten eerste heb je de technische kant, namelijk de wekelijkse training in het zwembad, waar je door gedreven instrukteurs stap per stap in de technieken van het duiken wordt opgeleid.Dan volgt het echte duiken in open water, waar jullie, weer stap voor stap, worden geintroduceerd in de wonderbare onderwaterwereld door ervaren instrukteurs en duikers.

 

Wat is er heerlijker dan als duiker ....

 

...in het water te begeven tussen prachtige vissen met de meest uiteenlopende kleuren, tekeningen en vormen, schitterende zachte en harde koralen; kreeftachtigen, naaktslakken en inktvissen, maar ook tussen de reuzen van de zee, namelijk haaien met o.a. de indrukwekkende walvishaaien die zonder probleem groter dan 10 meter worden, zelfs exemplaren van meer dan 15 meter werden gezien.

 

...je onder te dompelen in de absolute kalmte van de onderwaterwereld waar je geniet van de rust en de natuur met als prettig gevoel dat je na het duiken je volledig ontspannen voelt.

 

...een enorme mantarog met een spanwijdte van min 4 meter boven je hoofd te zien passeren

 

...avontuurlijke te gaan wrakduiken en je laten meeslepen in een sprookjesachtige sfeer van verloren gegane glorie

 


Kortom , twijfel niet om lid te worden en natuurlijk hard te trainen om samen met ons je eerste duik in open water te nemen en stapsgewijs je weg te vinden in de fantastische onderwaterwereld van de oosterschelde en de Noordzee.

Uiteraard gaan we ook andere horizonten verkennen zoals de Atlantische wateren, Noorwegen, Engeland, Ierland.. Of wat dacht je van de Rode Zee, Malediven, Thailand, Indonesie in het Oosten of Cuba, Mexico, Bahamas in het Westen.

Tot binnenkort !


Sportieve groeten,

Het bestuur van AD Pacific vzw
 
 
nelos

cmas

U bevindt zich hier: Home Duikclub Algemene informatie Historiek